Loading...

Operation Fortune: Ruse de guerre (2023)

by Adrian Solomon, ianuarie 6, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Spionaj, Comedie
Regie: Guy Ritchie
Distribuție: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Hugh Grant
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Super spionul Orson Fortune și echipa sa de specialiști recrutează pe una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, Danny Francesco, pentru a-i ajuta cu o misiune specială de a opri un miliardar din a vinde o tehnologie nouă, capabilă de a distruge status-quo-ul mondial.

Rant: Mult amânatul film a lui Guy Ritchie și-a făcut în sfârșit apariția pe marile ecrane după luni bune de așteptări. Ce trebuia să apară inițial în ianuarie anul trecut, apoi în martie, a fost amânat pe termen indefinit nu din cauza pandemiei ci din cauză că unii dintre răii din film sunt de nație ucraineană, iar studioului i s-a părut a fi de prost gust în contextul războiului ruso-ucrainean. Astfel, după ce aparent a apărut pe ceva platforme de streaming, filmul și-a croit în cele din urmă drumul pe marile ecrane la un an după data inițială de lansare. Și mă bucur să vă zic că așteptarea s-a meritat, în special dacă sunteți fani ai filmelor de spionaj mai lejere (care înclină spre acțiune și comedie), iubiți filmele regizorului Guy Ritchie, sau sunteți fan al lui Jason Statham, filmul satisface cu vârf și îndesat pe toată lumea. Este deja a treia colaborare succesivă între Statham și Ritchie după The Gentlemen și Wrath of Man răstimp în care lista de colaboratori frecvenți ai regizorului s-a lărgit, fiind adaugați Hartnett, Hugh Grant și Eddie Marsan. Și pentru că Guy se pricepe cel mai bine la a face filme cu gangsteri britanici, el a dorit să își consolideze un alt gen la care a arătat că se pricepe cu The Man from U.N.C.L.E. Și eu cred că a reușit, garanție fiind sala plină de oameni care au ieșit mulțumiți de la reprezentație la care am participat și eu. Profitați de el cât mai e prin cinematografe sau așteptați să apară pe la cinema, dar încercați să îl vizionați pentru două ore de entertainment fără nici o tentativă de mesaj woke.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.