Loading...

Kiss the Girls (1997)

by Adrian Solomon, mai 6, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Crime, Neo-noir
Regie: Gary Fleder
Distribuție: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes, Tony Goldwyn, Jay O. Sanders
Durată: 1 h. 55 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Alex Cross este un psiholog criminalist de succes, chemat de obicei pentru a dezamorsa cazuri fierbinți. Unul din aceste cazuri devine personal, atunci când nepoata sa este raportată ca dispărută. El începe să investigheze cazul alături de poliția locală și dă peste un răpitor și criminal în serie, care s-ar putea să o fi răpit printre altele și pe nepoata sa. Cu toate că acest caz pare destul de ermetic, șansa îi surâde atunci când o victimă scapă din ghearele răpitorului.

Rant: Adaptare a romanului omonim semnat de James Patterson, Kiss the Girls este prima dintr-o serie de două adaptări care îl au în centru pe doctorul criminalist Alex Cross. Regia încrezătoare a lui Gary Fleder, prezența lui Morgan Freeman și a lui Ashley Judd, ambii în roluri puternice, au făcut ca acest film să se bucure de succes la box-office, iar filmul să rămână drept un clasic pe listele de thrillere neo-noir ale anilor 90. Filmul se bucură de un scenariu interesant, cu răsturnări de situație pe care nu le vezi venind, fiind perfect pentru o seară de filme thriller.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.