Loading...

The Policeman’s Lineage (aka. Gyeong-gwan-ui Pi) (2022)

by Adrian Solomon, august 8, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Crime
Regie: Lee Kyoo-man
Distribuție: Cho Jin-woong, Choi Woo-shik
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Choi Min-jae, un tânăr polițist cinstit, este selectat de către Hwang In-ho, șeful departamentului de afaceri interne, pentru a-l investiga pe Park Kang-yoon, șeful unității investigative, care este suspectat de abuz în serviciu și că ar fi fost complice la crima unui coleg polițist. Astfel, Choi se va vedea prins între propriile convingeri și metodele eficiente dar necinstite ale lui Park.

Rant: The Policeman’s Lineage este un crime thriller care s-a bucurat de aprecierea spectatorilor din Coreea de Sud, devenind astfel unul dintre cele mai vizionate filme din 2022. Totuși, departe de a fi unul dintre cele mai bune din toate timpurile, filmul se descurcă în a fi acceptabil, grație și unei distribuții care funcționează extrem de bine, cu Choi Woo-shik care la 32 de ani arată încă la fel de tânăr precum era în Train to Busan și Cho Jin-woong care e la fel de misterios spre sinistru precum era în A Hard Day. Povestea este oarecum alambicată, cu mai multe straturi, dar nu putem zice că asistăm la un film complet original, diferența între ideologii și persoanele care trăiesc în zonele gri ale legii au fost explorate poate mai în amănunt în alte producții. O să concluzionez cu faptul că The Policeman’s Lineage oferă fanilor de filme coreene și celor de filme crime, două ore de bună calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.