Loading...

Master (aka. Ma-seu-teo) (2016)

by Adrian Solomon, iunie 25, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Crime, Thriller
Regie: Cho Ui-seok
Distribuție: Lee Byung-hun, Gang Dong-won, Kim Woo-bin, Uhm Ji-won, Oh Dal-su, Jin Kyung
Durată: 2 h. 23 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: One Network este condusă de președintele Jin, un șarlatan carismatic, specializat în fraudă. Divizia anti-fraudă este pe urmele lui, dar brusc jocul de-a șoarecele și pisica dintre ei se transformă într-o urmărire sângeroasă.

Rant: Master este un thriller, aș îndrăzni să zic, mai mult financiar decât de acțiune, și în ciuda unei distribuții interesante, în frunte cu Lee Byung-hun în rol de băiat rău, a reușit să mă piardă pe parcurs de câteva ori, probabil și datorită faptului că filmul are aproape 2 ore jumătate iar de la jumătatea sa își schimbă genul din investigație în răzbunare. Filmul e solid, imaginea, sunetul, decorurile sunt ca de obicei la mare clasă executate dar ceva lipsește și ajung din nou să dau vina pe acele elemente care se pierd în traducere și care au făcut ca anumite părți să nu îmi facă click.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.