Loading...
LargLargo Winch (aka. The Heir Apparent) (2008)

Largo Winch (aka. The Heir Apparent) (2008)

by Adrian Solomon, iulie 16, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Jérôme Salle
Distribuție:
 Tomer Sisley, Mélanie Thierry, Bojana Panic, Karel Roden, Kristin Scott Thomas, Miki Manojlović, Radivoje Bukvic, Steven Waddington, Gilbert Melki, Benedict Wong
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Nerio Winch, proprietarul celei mai bogate companii din lume, este ucis în mod misterios. Un om cu o mulțime de secrete, acesta este greu de înlocuit la cârma companiei sale, companie care în curând se vede pusă în fața pericolului unei preluări din partea unei companii dubioase. Fiul adoptiv al acestuia, Largo Winch, crescut în secret și educat pentru a-i succede lui Nerio, încearcă să își dovedească legitimitatea și să scoată la lumină ucigașul părintelui său.

Rant: Am peste acest film complet din întâmplare și nu am fost mai deloc dezamăgit cu el. Există motive de dubiu, trailerul făcându-l să pară mult mai cool decât este, dar asta e deja o boală cronică asociată cu aproape toate producțiile din ziua de azi.

Avem aici o adaptare a unei foarte populare serii de benzi desenate belgiene. Nefiind familiar cu aceasta poate că a fost în avantajul meu, pentru că nu am avut nici o așteptare de la film, și nu am fost lăsat cu frustrări de genu, ah nu au inclus personajul X sau Largo arată complet diferit în comics. A fost doar un film generic de acțiune cu influențe de thriller corporatist combinat cu un personaj ce se vrea un melanj între Bourne și Bond.

Distribuția este surprinzător de bună, apărând o mulțime de actori ”pe care îi cunoști de undeva”. Astfel, în fruntea lor se află Karel Roden, the bad guy, pe care l-am văzut în filme gen Rockanrolla, Hellboy sau The Bourne Supremacy dar despre care a trebuit să caut informații pe net că nu mai știam în ce filme îl văzusem. La fel stă treaba și cu Benedict Wong, unul dintre asociații firmei, pe care îl văzusem în Dr Strange dar aparent și în The Martian. Dar există și o mulțime de actori europeni care mie nu mi-au zis nimic, cum ar fi chiar personajul principal Largo – Tomer Sisley. Nu știu cine e dar își face treaba destul de bine, încercând și pe alocuri reușind să creeze un personaj de care îți pasă.

Poate ce m-a deranjat la film să fi fost extrem de multele flashbackuri cu scop expozițional dar cine știe, poate e doar o chestie personală și de fapt oamenilor le plac aceste modalități, considerând structura filmului mai aparte.

Gat aici acest rant, poate cel mai apropiat de definiția cuvântului, pentru că nu am avut prea multe de zis despre film. Vi-l recomand dacă doriți o schimbare de pas sau dacă mai vreți să vedeți cum fac alte țări filmele de acțiune. Este un efort destul de bun și nu aveți ce să regretați.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.