Loading...

Lie to Me (2009-2011)

by Adrian Solomon, august 6, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Crime drama
Distribuție: Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 48
Durată episod: 43 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.0

Despre: Dr. Cal Lightman și asociații săi din cadrul companiei Lightman Group, acceptă diverse cereri de asistare în investigații curente, aceștia fiind experți în psihologie aplicată și în interpretarea micro-expresiilor.

Rant: Lie to Me este unul dintre acele showuri absolut demențiale, anulate mult prea devreme. Ancorat de un fenomenal Tim Roth în rol principal, serialul este visul umed al tuturor psihologilor în devenire. Acesta oferă un punct de vedere unic comparativ cu celelalte seriale procedurale, insistând pe psihologia criminalului și pe identificarea micro-expresiilor acestora. Personajele principale sunt conturate după doi renumiți doctori din acest domeniu, Paul Eckman și Maureen O’Sullivan, și circulă un mit cum că mulți criminali ar fi urmărit serialul cu scopul de a învăța cum să se ferească din a fi detectați în eventuale interogatorii. Fie că e adevărat sau nu, serialul este unul musai de vizionat, perfect pentru un binge estival.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.