Loading...
Looper (2012)

Looper (2012)

by Adrian Solomon, iulie 10, 2018

Recomandare – musai!

Gen: S.F., Acțiune, Thriller
Regie: Rian Johnson
Distribuție: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Într-o societate din viitor, călătoria temporală a devenit o realitate, valabilă doar celor bogați și doar pe piața neagră. Astfel mafia a întemeiat un sistem complex de lichidare a țintelor, trimițând țintele în trecut unde un asasin numit looper îi așteaptă și îi execută. Jeo este un astfel de individ, unul chiar priceput la așa ceva. Totul merge bine până când șeful mafiot decide să îl elimine, trimițăndu-i varianta sa din viitor în trecut pentru a fi ucisă.

Rant: Unul dintre cele mai interesante filme S.F. ale ultimului deceniu, Looper spune o poveste bine calibrată, cu un subiect destul de interesant, chiar dacă aduce un pic aminte de Terminator cu tema de asasin trimis în trecut. Felul în care decurge povestea, întorsăturile de situație și personajele în sine, fac din film să se diferențieze de majoritatea thrillerelor S.F. Pe lângă faptul că acțiunea este de calitate și suspansul este destul de bine susținut, filmul își permite libertatea de a ne lăsa să gândim și să medităm asupra câtorva teme interesante. Un film care trebuie musai văzut de toată lumea.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.