Loading...

Love After World Domination (aka. Koi wa Sekai Seifuku no Ato de) (2022)

by Adrian Solomon, septembrie 29, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Dragoste, Acțiune
Studio: Project No.9
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: ?
Rating MyAnimeList: 7.43

Despre: Fudou și Desumi tocmai și-au început relația, ambii fiind foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Singura problemă constă în faptul că el este un luptător al dreptății, pe când ea este un general al armatei răului, astfel că piedicile care stau în calea relației lor nu sunt de ici de colo.

Rant: Serialul e caterincă la greu despre o situație gen Romeo și Julieta, și anume o iubire interzisă din cauze sociale, cu doi protagoniști unul și unul. El, Fudou, este „un șobolan de sală”, a cărui singur motiv pentru a exista este sala și „trasul la fiare”. El e și un mare luptător al dreptății, căpitanul unei echipe gen Power Ranger, cu un nume extrem de comic. Ea, Desumi, este o fată drăgălașă dar extrem de puternică, a cărei familia a presat-o să se alăture armatei răului, din cauza unui tată tradițional, care ani de-a rândul  jucat rolul lacheului ce și-o lua în freză cu mare eleganță de la eroi. Cei doi se întâlnesc, se plac, și încep astfel o iubire pură și onestă, dar în același timp chinuită și mereu presată de constrângerile sociale. Seria, valabilă pe Crunchyroll, este una destul de amuzantă, cât să vă treacă plictisul.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.