Loading...
Brand New Animal (2020)

Brand New Animal (2020)

by Adrian Solomon, august 2, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Aventură, Comedie, Fantezie
Studio: Trigger
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 22 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.44

Despre: Anima  City este un oraș special, locuit de așa numiții Beastmen, adică animale care își pot schimba înfățișarea și deveni oameni. Aceștia au existat de mii de ani dar în ultima vreme, frica și ura oamenilor față de ei, i-a forțat pe aceștia să se retragă din societățile în care locuiau și să caute refugiul acestui oraș. Michiru era o adolescentă cât se poate de normală până ce, într-o bună zi, s-a trezit transformată într-un raton drăgălaș. Sosită în Anima City pentru a căuta răspunsuri și o eventuală vindecare, ea se va trezi prinsă în mijlocul unui complot sinistru, alături de noii ei aliați/prieteni.

Rant: Serialul acesta a apărut recent pe Netflix, nu la multă vreme după ce a rulat în Japonia (de obicei decalajul este datorat procesului de dubbing prin care trec animeurile) și este cea mai recentă producție a binecunoscutului Studio Trigger, responsabili printre altele de Little Witch Academia și Kill la Kill.

Cu toate astea, plotul este foarte similar cu Zootopia a celor de la Disney, și seria cam se leagă la curentul furry (animale cu aspect umanoid care fascinează tineretul nipon) din care făcea parte și extraordinarul Beastars. Avem tipicul asortiment de personaje și situații pline de clișee care fac totul să pară atât de previzibil încât o să fie prea puțin lucrurile care te vor surprinde cu adevărat. Ce pot însă aprecia la el, este durata scurtă, povestea coerentă și concretă, care sper că se termină aici (este așa de rar să mai găsești ceva în ziua asta care să nu aibă x sezoane, N prequels și sequels, și o sută de spin-offs). Nu e rău, dar nici nu cred că multă lume o să mai vorbească despre el în viitor.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.