Loading...
Major Grom: Plague Doctor (aka. Mayor Grom: Chumnoy Doktor) (2021)

Major Grom: Plague Doctor (aka. Mayor Grom: Chumnoy Doktor) (2021)

by Adrian Solomon, iulie 29, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Oleg Trofim
Distribuție: Tikhon Zhiznevsky, Lyubov Aksyonova, Aleksei Maklakov, Aleksandr Seteykin, Sergei Goroshko, Dmitry Chebotaryov, Mikhail Evlanov, Oleg Chugunov
Durată: 2 h. 16 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Maiorul de poliție Igor Grom este un polițist solitar, care nu știe să joace în echipă, care nu respectă regulile, dar care obține mereu rezultate. Apariția unui justițiar care ucide pe cei bogați și corupți, îl face pe Igor să își re-evalueze situația, iar faptul că este dat la o parte din rezolvarea cazului ce doi băgăcioși din capitală, îl ambiționează pe acesta să strângă o echipă de colaboratori cu ajutorul cărora va încerca să-l prindă pe ucigaș.

Rant: Major Grom: Plague Doctor este una dintre rarele adaptări de benzi desenate rusești, dar această informație nu ar trebui să vă sperie pentru că avem de a face cu o producție solidă, care oferă efecte speciale destul de bune, o poveste interesantă și personaje bine conturate, chiar dacă pe alocuri se pășește pe pământ extrem de familiar.

Major Grom a fost considerat un eșec financiar, cu toate că s-a bucurat de popularitate pe platformele de streaming Showbox și Netflix așa că viitorul său s-ar putea să nu fie deja decis, mai ales pentru că pelicula este și un showcase bun pentru talentatul Tikhon Zhiznevsky, pe care sper că îl vom mai revedea în rol în curând, așa cum promite finalul filmului.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.