Loading...

Metal Lords (2022)

by Adrian Solomon, aprilie 15, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Peter Sollett
Distribuție: Jaeden Martell, Isis Hainsworth, Adrian Greensmith, Brett Gelman, Joe Manganiello
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Doi adolescenți decid să își pornească o trupă de metal cu care să zdrobească competiția în următoarea competiție „Battle of the Bands”. Singura problemă este că le lipsește un al treilea membru, iar soluția găsită de unul dintre ei, nu este pe placul celuilalt.

Rant: Metal Lords vine din condeiul lui D.B. Weiss, unul dintre creatorii serialului Game of Thrones, și ne prezintă liceul văzut din ochii copiilor metal-heads, pasionați de muzica metal. În cazul nostru, pasionatul principal este Hunter, tipicul băiat cu părul lung și cu probleme de a se adapta. Alături de el este Kevin, adesea văzut drept un side-kick de către Hunter, care nu prea are multe în comun cu pasiunea acestuia pentru muzica metal, dar care știe să bată în tobe. Fiind expus la fenomen prin exuberanța feroce și pasiunea înfocată a lui Hunter, Kevin începe să fie pătruns de acest tip de muzică, el fiind practic oglinda pentru mulți care, așa ca el, au descoperit această muzică printr-un prieten atunci când erau adolescenți. Iar alegerile lui Hunter sunt un adevărat top 10 playlist din domeniu, nelipsind nimic de la Black Sabbath, Judas Priest, Metallica, Slayer sau mai recenții Opeth și Mastodon. Cei doi se decid să participe la un Battle of the Bands varianta școlară, dar le lipsește un al treilea membru. Coincidența face ca Kevin să fie recent infatuat cu Emily, care cântă la violoncel. Cei doi experimentează împreună pasiunea pentru metal, ajungând foarte apropiați, spre disperarea lui Hunter care disprețuiește fetele pe motiv că nu sunt suficient de metal. Numind-o Yoko al trupei lor, tensiunea dintre cei doi crește treptat, Kevin fiind mai adesea prins la mijlocul situațiilor.

Este până la urmă un coming-of-age și un film standard printre filmele cu liceeni, o comedie ușoară care nu dorește să te provoace neapărat cât vrea să te binedispună, și un film musai pentru orice fan al muzicii metal, în special pentru cameourile savuroase care conțin 4 legende ale metalului făcând pe diavolii buni și răi. Cred că Netflix a mai reușit un film bun și anul acesta înregistrează o serie nebănuită de succese.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.