Loading...
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible V – Rogue Nation (2015)

by Adrian Solomon, iunie 23, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Spionaj
Regie: Christopher McQuarrie
Distribuție: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Alec Baldwin
Durată: 2 h. 11 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: După ce IMF-ul a fost desființat, Ethan Hunt se află fără nici un ajutor în fața unui nou pericol numit Sindicatul. Această organizație conține mulți agenți bine antrenați, a căror scop este de a impune o nouă ordine mondială, printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai îndrăznețe. Hunt va fi ajutat de Ilsa Faust, o fost agentă britanică, care s-ar putea sau nu să fie membră a Sindicatului.

Rant: Wow cât de bine le-au ieșit lui Tom Cruise and co. ultimele două filme din seria Mission Impossible. Acțiune la superlativ, actori beton, povești acaparante, exact formula pe care ar trebui să o aibă orice thriller de acțiune și spionaj. Dacă Tom Cruise dovedește încă odată că nu îmbătrânește, făcându-și oare pentru a câta oară, singur toate cascadoriile, Simon Pegg furnizează ceva ce lipsea seriei până la introducerea personajului său, Benji, care apucă în acest film să strălucească cel mai tare. Rebecca Ferguson apare parcă de nicăieri pentru a ne ului cu frumusețea ei dar și cu talentul actoricesc deosebit.

Da, pot afirma sus și tare că acest film le are pe toate iar dacă se va menține la parametrii aceștia Fallout, următoarea misiune imposibilă ce va apărea prin august, este un film demn de pus pe lista celor mai așteptate din vara asta.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.