Loading...
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Mission: Impossible IV – Ghost Protocol (2011)

by Adrian Solomon, iunie 22, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Spionaj
Regie: Brad Bird
Distribuție: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Anil Kapoor, Léa Seydoux
Durată: 2 h. 12 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Învinovățit de un atac terorist ce a distrus bună parte a Kremlinului, Ethan Hunt (Tom Cruise) și întreaga agenție IMF sunt renegați de guvernul american în momentul în care președintele inițiază Ghost Protocol. Forțați în anonimitate și rămași fără resurse sau ajutoare, Hunt se vede nevoit să lucreze din răsputeri pentru a dovedi nevinovăția agenției dar și să prevină un nou atac. Pentru a complica lucrurile și mai mult, el trebuie să facă aceste lucruri în compania suspectă a unor alți agenți IMF cu motive dubioase.

Rant: Nu că se schimbă foarte mult plotul acestor filme dar MI4 chiar reușește să se simtă proaspăt, beneficiind de unele din cele mai nebunești scene de cascadorii făcute scientologul nostru favorit, nea Tomiță Cruise. Nici nu ai nevoie de foarte multă poveste când în fața ochilor se va prăbuși Kremlinul sau face Cruise niște acrobații pe Burj Al Arab cum de la Jackie Chan din Who Am I nu mi-a mai fost dat să văd. Dar da, avem și poveste cu multe întorsături de situație așa cum îi stă bine unui mega blockbuster de sezon.

Conform criticilor, MI4 este cel mai bun din serie, cu toate că spre disperarea fanilor serialului original, filmele Mission Impossible de multă vreme nu mai au nimic în comun decât numele și cântecul temă al serialului remixat de diverși muzicieni.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.