Loading...

Money Heist (aka. La Casa de Papel) (2017- )

by Adrian Solomon, aprilie 2, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Heist, Crime, Dramă
Distribuție: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, María Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri
Nr. sezoane: 4
Nr. Episoade: 38
Durată episod: ~50 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.3

Despre: Un grup de opt oameni, fiecare având un nume de cod, conduși de cel numit Profesorul, pun la cale jaful mileniului, iar serialul urmărește acest jaf până în cel mai mic detaliu.

Rant: Cred că am ratat bine de tot momentul de a recomanda acest serial ca un produs proaspăt. Auzisem de el la momentul lansării sale pe Netflix, lumea începea să vorbească de bine de el, dar am tot amânat momentul vizionării din diverse motive. Iată-ne la 4 ani de când am auzit prima dată de el, și o Doamne, cât de celebru a putut ajunge, fiind un adevărat hit în special cu audiențele latine printre care ne numărăm și noi.

Acel serial spaniol, produs inițial ca o mini-serie de 15 episoade, a fost rapid achiziționat de Netflix care l-au mai reînnoit pentru încă două sezoane, iar apoi, văzând popularitatea incredibilă de care se bucură, a decis să îi mai aloce încă alte două sezoane, ridicând astfel totalul la 6 sezoane. La momentul publicării acestui articol se pregătește să apară sezonul cu numărul patru și chiar dacă nu este ultimul, situația în care ne aflăm face ca momentul să fie unul cât se poate de prielnic pentru ca să vă apucați de acest serial pentru că aveți șansa unui binge de cea mai mare calitate, în special dacă vă plac: poveștile despre jaful perfect, personaje atent dezvoltate, protagoniste feminine puternice, dramă cu iz de telenovelă (doar serialul este spaniol la urma urmei), răsturnări de situație spectaculoase și tot ce te-ar putea ține lipit de ecran, așteptând cu sufletul la gură episodul următor.

Spor la vizionat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.