Loading...

Moonbeam City (2015)

by Adrian Solomon, august 27, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Comedie
Distribuție: Rob Lowe, Elizabeth Banks, Kate Mara, Will Forte
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: 22 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.0

Despre: Detectivul sub acoperire Dazzle Novak, este un adevărat pericol public, el comițând mai multe crime decât criminali pe care îi urmărește. El este destul de obtuz, obsedat de sex și un narcisist fără pereche. Cu toate astea, șefa acestuia Pizzaz Miller îl protejează, încercând să îl oblige pe acesta să își facă datoria, cu toate că rivalul acestuia, Rad Cunningham, este mereu la pândă, exploatându-i eșecurile.

Rant: Nu prea am înțeles de ce a fost anulat serialul după doar 10 episoade, pentru că mie mi s-a părut chiar amuzant. Distribuția era minunată, umorul era destul de ok, toată grafica retro ai anilor 80 neon era la fix. Cei de la Comedy Central păreau să aibă un adevărat hit în mâini.
Serialul are un vibe uriaș de Miami Vice, combinat cu City Hunter dar tot ce a văzut lumea a fost o clonă nereușită de Archer, o comparație nesănătoasă care în cele din urmă a subminat întreg serialul și a dus la anularea acestuia. Păcat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.