Loading...

Gravity Falls (2012-2016)

by Adrian Solomon, august 10, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Animație
Creator: Alex Hirsch
Distribuție: Jason Ritter, Kristen Schaal, Alex Hirsch, Linda Cardellini, J. K. Simmons
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 40
Durată episod: 23 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.9

Despre: Dipper și Mabel Pines sunt doi frați gemeni trimiși de părinți să își petreacă vara alături de Grunkle Stan, stră-unchiul lor, proprietar al unui magazin de curiozități numit Mystery Shack. Aceștia locuiesc în Gravity Falls, un orășel ce conține mute secrete, mistere paranormale și creaturi supernaturale. Cei doi frați, pe lângă slujba de a-l ajuta pe Stan cu magazinul zi de zi , vor avea și de deslușit diverse mistere locale.

Rant: Chiar dacă este o serie de animație marca Disney, cu o grafică de tip Cartoon Network, lucru care m-a pus în gardă când am auzit inițial de acest serial, am decis totuși să îi acord o șansă, în special după ce am văzut fenomenalul Rick și Morty, serial cu care se și întretaie. producătorii celor două serii fiind prieteni în viața de zi cu zi.

Trecând peste aparențele ce îl fac să pară un show de copii mici, am descoperit cu plăcere o serie cu glume deseori deștepte și foarte meta, dar și cu o suită de invitați de marcă. Pentru cei ce au văzut 30 Rock sau The Last Man on Earth, o veți recunoaște pe Kirsten Schaal, care oferă o energie aparte seriei, ea interpretând-o pe Mabel.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.