Loading...

Murder Mystery (2019)

by Adrian Solomon, iunie 15, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Mister
Regie: Kyle Newacheck
Distribuție:
Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans, Gemma Arterton, John Kani, Ólafur Darri Ólafsson, Terrence Stamp
Durată: 1 h. 37 min.
Rating IMDB: 6.0

Despre: Soții Spitz, el polițist, ea coafeză, pleacă în mult promisa lună de miere amânată de mai bine de 15 ani, într-un tur al Europei. Pe drum încolo se întâlnesc cu bogătanul Charles Cavendish, care îi invită pe iahtul familiei sale, pentru a asista la nunta unchiului său miliardar, cu fosta sa logodnică. Dar o crimă este comisă și cei doi se trezesc drept principalii suspecți.

Rant: Murder Mystery este un film surprinzător de decent venit din colaborarea studioului Happy Maddison, deținut de Sandler, cu gigantul Netflix. După două filme execrabile, acest film este mult mai bun, succesul său stând în cârca unei distribuții eficiente, pentru că Sandler, ca de obicei, pare sictirit, plictisit în propriul film, și îndrugă întruna imbecilități puerile (speram ca după succesul avut de The Meyerowitz Stories, Sandler să își fi revenit). Cu toate astea, Murder Mystery este un film destul de solid, perfect pentru acest început de vară caniculară, așa că dați AC-ul la maxim, trageți obloanele și porniți Netflixul. Spor la vizionat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.