Loading...
Father Figures (2017)

Father Figures (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 31, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Lawrence Sher
Distribuție:
Owen Wilson, Ed Helms, J. K. Simmons, Katt Williams, Terry Bradshaw, Ving Rhames, Harry Shearer, June Squibb, Christopher Walken, Glenn Close
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 5.5

Despre: Gemenii Kyle și Peter Reynolds sunt cât se poate de diferiți. Unul este un milionar accidental fără nici o grijă sub soare, celălalt este un doctor care se ocupă de rectul pacienților. Cei doi au crescut știind că tatăl lor a murit din pricina unui cancer la colon dar, odată cu nunta mamei lor excentrice, ei află că aceasta a întreținut diverse relații sexuale cu mai mulți indivizi în anii 70, și nu mai știe exact care din ei este tatăl. Deciși să își găsească adevăratul lor tată, cei doi frați pornesc într-o călătorie de-a lungul Americii, care îi va învăța un lucru sau două și îi va schimba complet, mai ales când adevărul va ieși la iveală.

Rant: Este o comedie by the numbers, făcută la siguranță de studiourile WB. E ca și cum au zis, avem ceva buget pus deoparte și nu știm pe ce să îl cheltuim, hai să facem un film. Nu mă înțelegeți greșit, filmul nu e așa de rău, ba am m-am amuzant suficient de bine la el și și-a atins scopul acela de a face timpul să treacă. Problema filmului este că nu știe ce dorește să fie de fapt. Ed Helm parcă se ia prea în serios în timp ce pe Owens nu l-am mai văzut într-un rol diferit de foarte multă vreme. Are porniri de dramă de familie dar apoi o virează în comedie și înapoi în dramă.

Oricum, problemele filmului sunt vizibile din trailer. Dacă trailerul conține cam toate fazele interesante din film, atunci avem o problemă mare. Mai mult, în momentul în care, produsului final îi lipsesc secvențe din trailerul arătat, înseamnă că s-a intervenit mult la el. Și ce să vezi, așa stau lucrurile și în acest caz. Filmul trebuie să iasă în mod original undeva în toamna lui 2016, fiind apoi amânat pentru 2017, pentru a sfârși drept concurent direct pe data de lansare a lui Star Wars. Asta plus multele interferențe din partea lui WB, hmmm la ce film și cu ce studio am mai auzit exact aceeași poveste.

Pet total, filmul reușește să te amuze prin câteva secvențe, secvențe pe care însă le putem vedea și în trailer. Merge cu popcorn.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.