Loading...
Murder on the Orient Express (2017)

Murder on the Orient Express (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 3, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Mister
Regie: Kenneth Branagh
Distribuție:
Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Faimosul detectiv Hercule Poirot nu dorește decât să ia o pauză de la constantele cazuri cu care este ocupat. Îmbarcându-se la bordul trenului Orient Express, acesta speră că va avea trei zile de liniște dar se va trezi în mijlocul unuia dintre cele mai grele cazuri din cariera sa.

Rant: Dacă ați citit cartea sau ați văzut vreuna din adaptările anterioare, probabil că nu se merită să vă pierdeți timpul cu acest film, deja știți ce se va întâmpla. Pentru cei care nu au văzut/citit nimic despre acest clasic mister, cred că va fi un punct excelent de descoperire a unei autoare imense, Agatha Christie, care prin intermediul lui Hercule Poirot, un Branagh cu o mustață de zile mari și cu un rol pe măsură, ne servește un halucinant caz de who-dunnit. Distribuția este fabuloasă, cu toate că nu toți apucă să strălucească, iar filmul are o tonă de stil.

Atât timp cât nu aveți ghinionul ca și mine să fiți în sală cu adolescenți care jumătate de film au făcut selfies și cealaltă jumătate au chicotit, acest film vă va satisface garantat (în special de sunteți în căutarea unei povești bune cu detectivi).

PS: Pentru cei cărora își fac griji că prezența lui Depp dăunează produsului final, stați liniștiți, pe lângă faptul că se potrivește foarte bine în decor, nici nu o să fie prezent prea mult.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.