Loading...

My Isekai Life (aka. Tensei Kenja no Isekai Life) (2022)

by Adrian Solomon, august 16, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Isekai, Fantezie
Studio: Revoroot
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 6.31

Despre: Yuuji Sano moare în timpul serviciul din cauza supra-solicitării. El primește șansa la o altă viață, fiind trimis într-un univers fantasy, unde primește slujba de Monster-Tamer, considerată a fi una dintre cele mai slabe slujbe. Cu ajutorul unor slimes, el descoperă o a doua slujba și anume cea de Sage, una extrem de puternică, cu ajutorul căreia se face remarcat în noua lume în care trăiește, ajutând pe cei în nevoie de ajutor.

Rant: Cred că este prima dată când scurtez titlul unei recomandări pentru că ar fi depășit numărul de caractere valabil. Titlul complet al acestei serii ar suna așa My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World sau Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita și este doar unul dintr-un șir din ce în ce mai populat de nume deosebit de lungi pentru seriale deosebit de generice. Isekaiul este ca un drog, ca un fel de comfort-food care știi că nu îți face bine dar îți este atât de bine atunci când o înfuleci. Dacă ar fi să faci un șablon prin care să prezinți orice isekai existent, acesta ar fi: Protagonistul a murit în lumea reală din cauza ___ după care a fost reînviat într-o lume fantasy/virtuală, unde a obținut puterea de a ___ cu ajutorul căreia a devenit mega OP. Sună a dracului de repetitiv dar deja m-am obișnuit așa de mult cu acest tip de serial încât nu mai îmi prea pasă. Așa că nu îl recomand neapărat decât celor ce sunt amatori de acest gen de anime.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.