Loading...

Skeleton Knight in Another World (aka. Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu) (2022)

by Adrian Solomon, august 10, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Fantasy, Isekai
Studio: Studio Kai, HORNETS
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.21

Despre: Arc, un gamer, se trezește blocat în personajul său, un schelet cavaler, într-o lume fantastică. Fiind conștient că oamenii îl vor ataca pe loc datorită înfățișării sale, el rămâne sub anonimatul oferit de casca armurii sale, încercând să facă chestii mărunte pentru a viețui cât mai comod, dar întâlnirea fatidică cu Airene, o luptătoare elf, îl va atrage pe Arc într-o călătorie care va avea ca misiune eliberarea unor elfi captivi și de a spăla întreaga lume de rău.

Rant: Skeleton Knight in Another World, disponibil pe Crunchyroll, este un isekai (ce altceva) care sare peste tot preambulul obișnuit la producțiile de genul și ne aruncă direct în noua lume. Este genul de anime cu personaj OP deci nu vă așteptați la bătălii pe muchie de cuțit. Generic este cuvântul cu care poți descrie absolut tot acest titlu, de la poveste, la animație sau personaje. Dacă filmele cu super-eroi reprezintă pentru mulți o adevărată plagă pentru lumea filmelor, atunci și aceste isekai-uri reprezintă la fel pentru lumea animeurilor, probabil că de aceea sunt și atât de ușor digerabile.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.