Loading...

My Love Story with Yamada-kun at Lv999 (aka. Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru) (2023)

by Adrian Solomon, august 16, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie
Studio: Madhouse
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.83

Despre: După ce prietenul lui Akane Kinoshita se desparte de ea pentru că întâlnise o altă fată într-un joc MMO, aceasta intră în depresie și începe să joace acel joc pentru a-și descărca nervii. Accidental ea dă peste Yamada, un alt membru al ghildei din care face parte, căreia începe să i se destăinuiască doar pentru ca acesta să exprime că nu este interesat de ce are ea de zis și să plece. Frustrată, Akane decide să participe la o convenție pentru a-l face pe fostul ei gelos, doar pentru a da din nou peste Yamada, un jucător Pro care arată foarte bine, cu care începe o relația incertă de prietenie.

Rant: My Love Story with Yamada-kun at Lv999 este o serie anime de calitate pentru cei pasionați de povești de dragoste. De-a lungul seriei nu puteam să nu mă gândesc că ea era studentă și el era elev cu toate că între ei diferența era de un an. Nu are teme anume dar explorează depresia post-despărțire pe care o simt unele femei, sau incapabilitatea de a reciproca a unor bărbați, preocupați cu alte pasiuni sau efectiv incapabili să citească semnele sociale dar și cât de mult înseamnă să ai prieteni care să te scoată din aceste stări și să te ghideze către concluzii favorabile.  Este un anime cald, confortabil, cu personaje interesante și situații amuzante și trăznite, dar care mai mereu evocă acel awwww!!! de care uneori avem nevoie în viață.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.