Loading...

Undeclared (2001-2003)

by Adrian Solomon, august 11, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Teens
Creator: Judd Apatow
Distribuție: Jay Baruchel, Carla Gallo, Charlie Hunnam, Monica Keena, Seth Rogen, Timm Sharp, Loudon Wainwright
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 17
Durată episod: ~22 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.9

Despre: Steven Karp este un tânăr obișnuit, definiția întruchipată a unui dork. Acesta își începe viața de student la o universitate ficțională din America – UNEC, alături de noii săi colegi de cameră, Loyd – un tânăr britanic seducător, foarte popular printre studente și Ron, un student plinuț și pontos, ce preferă să tragă ocazional câte un cui. Cu ei se împrietenesc neurotica Lizzie, care foarte repede se cuplează cu Steven cu toate că are un prieten, și timida Rachel. Împreună, ei și colegii lor vor naviga prin capcanele tinereții, în încercarea de a-și găsi drumul în viață și de a-și găsi specializarea dorită.

Rant: Din mintea, uneori, strălucită a lui Judd Apatow, înainte să scoată comedii de calitate îndoielnică pe bandă rulantă, a ieșit acest serial excelent. Folosirea a câtorva dintre actorii cu care lucrase înainte la Freaks and Geeks cum ar fi Rogen, Jason Segel sau Cardellini, alături de un Jay Baruchel și un Charlie Hunman înainte să fie faimoși, face ca distribuția acestui serial să fie una foarte bună. Unde mai pui că serialul este plin ochi de cameouri de celebrități cum ar fi Adam Sandler, Ben Stiller, Will Ferrel, Amy Pohler, Kevin Hart și mulți alții.

Practic acest serial s-a vrut a fi un soi de continuare a lui Freaks and Geeks, situată într-un campus contemporan, urmărind aventurile unei găști de prieteni aflați la facultate, departe de casă și de părinți (nu și în cazul protagonistului), cu micile peripeții prin care trec studenții. S-a renunțat și la stilul de dramedy avut de F&G, serialul semănând mai mult cu un sit-com, fiind concentrat mai mult pe situații comice.

Seriei îi zice Undeclared datorită incertitudinii lui Steven în a-și alege o materie principală pe care să o urmeze.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.