Loading...
The Last Man on Earth (2015-2018)

The Last Man on Earth (2015-2018)

by Adrian Solomon, septembrie 4, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Distribuție: Will Forte, Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Cleopatra Coleman, Mary Steenburgen
Nr. sezoane: 4
Nr. Episoade: 67
Durată episod: 22 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.4

Despre: La un an după ce un virus extrem a ras mai toate vietățile de pe pământ, Phil Miller crede că este unicul om rămas în viață. Astfel, el face ce crede de cuviință, huzurind toată ziua, asta după ce a completat un tur al Americii în căutarea altor posibili supraviețuitori. Fără a întâlni pe nimeni în tot acest răstimp, el se consolează cu ideea de a fi ultimul om în viață, până când, pe nepusă masă, dă peste Carol, o altă supraviețuitoare. Pe lângă ei, încep să își facă apariția și alte personaje, aceștia încercând să închege o comunitate.

Rant: Will Forte, un alumn al unei generații foarte talentate de actori din Saturday Night Live, a venit cu ideea acestui serial, el reușind să coopteze și alți comici talentați, într-o distribuție destul de generoasă. În ciuda premisei întunecate, serialul este mai mult orientat pe glume situaționale și situații conflictuale, în mijlocul cărora de obicei îl regăsim pe Phil.

Chiar dacă a început extrem de interesant, pe parcurs se resimte o mică oboseală, în special în personajul lui Phil care devine destul de monoton în repetarea acelorași glume, episod de episod. Cu toate astea, Last Man on Earth este unul dintre serialele bune de comedie din ultimii ani.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.