Loading...
Outside the Wire (2021)

Outside the Wire (2021)

by Adrian Solomon, ianuarie 20, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Mikael Håfström
Distribuție: Anthony Mackie, Damson Idris, Emily Beecham, Michael Kelly, Pilou Asbæk
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Ne aflăm în viitorul apropiat, un viitor în care Europa s-a transformat într-un teatru de război. Un pilot de drone care în timpul unei misiuni a comis o greșeală soldată cu doi morți, este trimis spre re-educare în apropierea frontului est-european. Aici el va face echipă cu un android specializat în prinderea celor mai periculoși dușmani, într-o misiune de oprire a unui atentat nuclear.

Rant: Este un film făcut la atâta siguranță încât poate fi definiția a unui film by the numbers sau în termeni proprii, a unui film ce merge cu popcorn. Outside the Wire bifează absolut tot ce este de bifat din manualul filmelor ce îmbină acțiune / război / S.F. și din acest motiv, nu pot să zic că plictisește, dar sunt șanse mari să uiți că l-ai văzut peste câtva timp. Efectele speciale sunt decente, distribuția este interesantă și cam atât, spor la vizionat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.