Loading...
Passengers (2016)

Passengers (2016)

by Adrian Solomon, decembrie 29, 2016

Recomandare – decent!

Gen: SF, Dragoste
Regie: Morten Tyldum
Distribuție:
Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, Laurence Fishburne
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Pământul a devenit aproape nelocuibil datorită poluării și suprapopulării așa că oamenii au început să colonizeze alte planete. Nava spațială Avalon, aflată într-un voiaj de 120 de ani spre colonia Homestead II, duce la bordul ei 5000 de coloniști gata să își înceapă o viață nouă pe noua planetă. Aceștia se află în stare indusă de somn pentru a rezista lungii călătorii. Dar în urma unui mic accident, una dintre capsule se defectează iar pasagerul respectiv se trezește cu 90 de ani înainte de termen. După un an se mai trezește încă un pasager, o scriitoare faimoasă, iar cei doi se îndrăgostesc, doar că în timp, nava începe să prezinte tot mai multe erori și defecțiuni iar cei doi vor trebui să găsească cauza în cel mai scurt timp.

Rant: Principalul motiv pentru care ales să vizionez acest film a fost prezența celor doi actori pe afiș. Și nu am fost dezamăgit, cei doi făcând un cuplu de zile mari. Apoi în urma trailerului vizionat, credeam că o asist la ceva mai mult decât ne-a fost oferit. De parcă nu mi-am învățat lecția cu alte sute de trailere vizionate care sunt mai bune decât filmul prezentat.  În fine, povestea avea potențial iar cei doi actori principali au făcut ce le-a stat în putință să iasă ceva special. Din păcate nu poți obține un film bun doar bazându-te pe prezența scenică a celor implicați. Trebuie să ai și o poveste susținută care să capteze audiența iar filmul acesta m-a ținut în expectativă până la final. Nu neapărat că m-a plictisit dar parcă așteptam să se întâmple ceva grandios. Finalul a părut cam zorit și ușor previzibil.

Cu toate astea, filmul e decent și merită văzut măcar pentru interacțiunea dintre J-Law și Pratt și efectele speciale deosebite.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.