Loading...
Pokémon Detective Pikachu (2019)

Pokémon Detective Pikachu (2019)

by Adrian Solomon, iunie 8, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Mister
Regie: Rob Letterman
Distribuție:
Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Ken Watanabe, Bill Nighy
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Tim Goodman, un tânăr vânzător de asigurări, este chemat de urgență în orașul Ryme, pentru că tatăl său, un detectiv renumit, murise în timpul unei anchete. Tim se întâlnește cu un Pikachu amnezic și extrem de vorbăreț, și împreună pornesc în elucidarea misterului morții lui Harry.

Rant: Pufoșenia galbenă numită Pikachu, face ravagii de zeci de ani în rândul fanilor de pretutindeni, și a devenit o figură proeminentă a culturii noastre, încât cu foarte mare greutate ai găsi vreun om de la oraș care să nu fi văzut/auzit vreodată de această mascotă. După zeci de mii de episoade de Pokemon, jocuri, jucării de pluș și multe alte materiale, iată că a venit rândul hârciogului electric să pășească pe marele ecran într-o variantă live-animation (adică 3d dar cu actori). Poate faptul că a fost interpretat de Ryan Reynolds, căruia cu greu îi mai pot dezlipi eticheta de Deadpool (mai ales că în acest film apare și Dopinder), sau faptul că hamsterul electric mi-a fost mereu simpatic, dar pot să vă mărturisesc că am ieșit de la film pe deplin mulțumit și cu un zâmbet mare pe față. Presimt că acest film va fi un hit atât cu copii cât și cu adulții.

Pentru fani va fi o adevărată plăcere să își vadă creaturile preferate în toată pufoșenia lor tri-dimensională, fie că vorbim despre Bulbasaur, Psyduck sau Mewtwo. Povestea încearcă să te surprindă și să îți ofere câteva momente neprevăzute dar să nu vă așteptați la ceva foarte profund, de fapt cine merge să vadă Pokemon pentru o poveste complexă și o profunzime a personajelor?

Reynolds pare că se distrează de minune, mărturie stând acest clip promoțional. Filmul este musai pentru fani, decent pentru restul care vor să se distreze alături de familie sau prieteni.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.