Loading...
Power Rangers (2017)

Power Rangers (2017)

by Adrian Solomon, aprilie 16, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Super Eroi, Acțiune, S.F.
Regie: Dean Israelite
Distribuție:
Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston, Elizabeth Banks
Durată: 2 h. 04 min.
Rating IMDB: 5.9

Despre: În cel mai pur ”Breakfast Club meets Chronicle” stil posibil, niște elevi care se cunosc în timpul detenției de Sâmbăta, ajung să găsească niște pietre care le oferă super-puteri. În curând ei vor descoperi și o intrare secretă către o navă extraterestră, unde un fost luptător Ranger îi va învăța alături de credinciosul său roboțel pe nume Alfa, tot ce trebuie să știe pentru a fi noua generație de Power Rangers, mai ales că au 11 zile la dispoziție până ce Rita Repulsa îl va învia pe Goldron și împreuna vor distruge Pământul…sau ceva de genul.

Rant: Pe când eram mic, Power Rangers era unul dintre acele programe extrem de cheesy dar captivante pentru mintea unui puști de 12-13 ani. Pe lângă tinerii pe care îi știam pe de rost, mai aveau și acei roboți uriași care se combinau într-unul singur exact ca în Voltron, prima mea expunere la animeuri. Se băteau, făceau tumbe, flic flacuri și rupeau tot într-o coregrafie care pe atunci părea extraordinară, dar acuma mi se pare demnă de spectacol școlar pentru clasele 1-4. Dar totuși, avea acel IT-factor care mă atrăgea, mă făcea să pornesc televizorul zilnic la ora la care știam că începe programul cu desene. Și din cauza asta am fost curios să văd ce au putut face cu această franciză, după atâția ani, și cum o să mă simt eu ca spectator, vizionând acest lucru după atâția ani. Ca să rezum într-un singur cuvânt, acela ar fi desigur … plictisit.

Povestea e la același stadiu care era și în serial, adică nu vă așteptați la character development sau chestii subtile ci doar la elemente aleatorii care împing mai departe firul narativ. Apropo de subtilitate, filmul e la fel de subtil ca un ciocan în cap. Vorba unui bun prieten, filmul a oferit exact ce mă așteptam. Așa că, în cel mai pur spirit Dickens-ian: „Abandonați orice speranță, voi cei care intrați aici”, dacă, la fel ca mine, aveți intenția să vizionați acest film.

 Personajele sunt foarte rigide, cel puțin personajul principal, sportivul cu inima de aur, este la fel de expresiv ca o scândură. Nici celelalte personaje nu debordează însă de carismă. Mai mult, scena de end-credit ne anunță că un sequel e foarte posibil așa că… ura? Dacă, în ciuda acestor avertismente, doriți totuși să vedeți acest film, se merită să o faceți doar din nostalgie în rest recomand să evitați acest film. 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.