Loading...
Powerless (2017)

Powerless (2017)

by Adrian Solomon, februarie 11, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Distribuție: Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Christina Kirk, Ron Funches, Alan Tudyk
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 21 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 6.4

Despre: Emily este o fată tânără, optimistă și plină de energie care tocmai pare că a găsit slujba vieții ei. Ea este un agent de asigurări specializat în a asigura protecție oamenilor care suferă pagube din cauza luptelor dintre super-eroi. Recent angajată la firma Wayne Security ca șefă a Departamentului de Cercetări, ea descoperă ca eroismul nu presupune neapărat super-puteri, în momentul în care va fi nevoită să își motiveze colegii pentru a salva departamentul de la închidere.

RantPowerless este primul serial de comedie provenit din paginile universului DC. El ne propune să vedem acest univers prin ochii oamenilor simpli, care lucrează să repare și să reducă numărul de daune provocat de super-eroi în timpul luptelor cu răufăcătorii. Seria este la început și din primul episod pare a avea suficient material la dispoziție cât să rămână amuzantă și interesantă. Distribuția este destul de bună, printre actori numărându-se Danny Pudi (cunoscut pentru rolul Abed din Community) și Alan Tudyk (pilotul Wash din Firefly).

Din păcate, serialul nu a prins la public și a fost anulat după doar câteva episoade, dar asta nu ar trebui să vă împiedice să îi acordați o șansă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.