Loading...

Reptile (2023)

by Adrian Solomon, septembrie 30, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Crime
Regie: Grant Singer
Distribuție: Benicio del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone
Durată: 2 h. 14 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Cazul unei agente imobiliare găsite moartă într-una din casele pe care încerca să le vândă, va dezrădăcina viața comunității din Scarsborough și a tuturor celor implicați în această anchetă.

Rant: Reptile reprezintă debutul cinematografic a lui Grant Singer, un veteran al scenei videoclipurilor muzicale, catalogul său fiind unul impresionant din acest punct de vedere. Avem de a face cu un film cu potențial,  în care Del Toro face un rol de zile mari, dar care suferă de o poveste ușor dezlânată, cu câteva fire narative neterminate și cu întrebări lăsate fără răspuns. Chiar dacă se simt din plin influențele unui regizor precum David Fincher, Reptile deseori având stilul acestuia, nu avem și substanța filmelor sale. Cu toate astea, filmul reușește să te țină în priză, să te provoace mereu să faci matematică mentală ca să poți ține pasul cu povestea aflată mereu în dezvoltare, poate ușor cam stufoasă și mult prea ambițioasă.

Filmul este disponibil pe Netflix, așa că nu îmi rămâne decât să vă urez vizionare plăcută!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.