Loading...
Second Act (2018)

Second Act (2018)

by Adrian Solomon, decembrie 22, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie romantică
Regie: Peter Segal
Distribuție:
Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams, Milo Ventimiglia
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Maya Vargas lucrează de mai bine de 15 ani ca asistent de vânzări pentru un magazin, iar cu ocazia celei de-a 43-a zi de naștere, ea își dorește un singur lucru, o promovare. Din păcate, CV-ul ei nu este unul corespunzător pentru poziții înalte de management așa că finul ei îi pune la cale unul fictiv, grație căruia ea este angajată pentru o mega-companie pe un post de consultant. Ea va trebui să se decidă însă între a perpetua minciuna sau a spune adevărul, atunci când lucrurile devin mult prea personale.

Rant: Second Act se vrea filmul de Crăciun al anului 2018. Are un mesaj de transmis și anume că niciodată nu este prea târziu să schimbi ceva în viață. Vine cu o poveste previzibilă de rags-to-riches plus confuzie de identitate (ish) chestii deloc noi. Are totuși și câteva momente în care te prinde nepregătit, povestea principală fiind deturnată de un plot complet neașteptat. Și da, demonstrează, dacă mai era cazul, că Jennifer Lopez este născută pentru astfel de roluri.

Filmul are momente care m-au făcut să râd de unul singur, spre surprinderea mea totală. Chiar nu are rost să intru în detalii despre poveste pentru că nu e nimic nou sub soare. Mă bucur să le regăsesc pe Leah Remini și Vanessa Hudgens pe marele ecran, după ce credeam că s-au specializat doar pe seriale TV.

Este o comedie perfectă pentru o seară liniștită alături de your significant other, dacă vreți să o faceți fericită, și o adiție decentă la filmografia de Crăciun.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.