Loading...

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)

by Adrian Solomon, septembrie 19, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Robert Schwentke
Distribuție: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Iko Uwais
Durată: 2 h. 01 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Aflat într-o misiune personală de răzbunare, un tânăr misterios cunoscut doar sub numele de Snake Eyes, se alătură unui clan ninja care îl vor supune unor serii de teste pentru a-i dovedi loialitatea dar și pentru a-i deschide inima. Acesta se va trezi forțat să aleagă între misiunea sa și noua sa familie.

Rant: La fel ca și seria Transformers, seria GI Joe este inspirată dintr-o linie de jucării foarte populară, care mai apoi a fost transformată într-un serial animat. În goana de a adapta absolut orice ar stoarce un gram de nostalgie din potențialii spectatori, Hollywoodul a avut două tentative de adaptare a acestei franchize, cu film care au făcut ceva bănuți la box-office dar care nu au rupt gura târgului. Și iată-ne în prezent, la mai bine de 8 ani după G. I. Joe: Retaliation, cu o poveste prequel, o poveste a originii celui mai popular personaj și anume ninja Snake Eyes. De data asta, în rolul titular este William Golding, un actor extrem de talentat, șarmant și carismatic, exact lucruri de care Snake Eyes – un personaj rece, calculat, enigmatic – nu se face cunoscut.

Distribuția este plină de nume sonore sau nume de viitor, unii precum Andrew Koji (Warrior), Iko Uwais (The Raid) putând oricând să țină în spate un film de acțiune. Din păcate toți sunt pierduți aici, în niște scene de acțiune atât de generice și de supra-editate, scene care din păcate sunt standard pentru un action-flick american. Cât despre poveste, aceasta este una aș zice generică, la care îi cunoști deja deznodământul dacă ești familiar cu unul dintre filmele antecedente.

Așadar un film fără nici o strălucire, deosebit de generic, pe care probabil îl vom uita mult prea repede, în ciuda faptului că regăsim în el ninja (oare doar mie mi-a dispărut fascinația pentru ninja încă de pe vremea lui American Ninja?), șerpi uriași și artefacte magice, care probabil va reuși să îți omoare două ore din viață.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.