Loading...

Spider-Man 2 (2004)

by Adrian Solomon, ianuarie 17, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Super-eroi, Acțiune
Regie: Sam Raimi
Distribuție: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, Donna Murphy
Durată: 2 h. 07 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Peter Parker trebuie să echilibreze responsabilitățile de erou cu cele de persoană normală cu servici și prieteni, în timp ce prietenul său cel mai bun îl blamează pe Spider-Man că i-a ucis tatăl. Peter se aproprie de doctorul Otto Octavius, pe care îl percepe ca pe o figură paternă, doar că în timpul unui experiment, acesta suferă un accident care o să îl transforme permanent.

Rant: Multă lume consideră că această continuare la mega-succesul Spider-Man este cel mai bun film din trilogie, în mare parte pentru felul matur în care prezintă povestea crizei de conștiință a eroului principal, prins între responsabilitățile pe care le are. Pe de o parte, el dorește să fie un prieten bun pentru cei din jur precum și un suport financiar pentru mătușa May, iar în același timp el dorește și să facă tot ce îi stă în putință ca Spider-Man să salveze câți mai mulți oameni. Sam Raimi a rafinat tot ce a mers bine în prima parte, revenind cu personaje consistente, un Alfred Molina impecabil pe post de Doc-Ock, ducând franciza pe noi culmi și cimentând definitiv era filmelor cu super-eroi pre-MCU.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.