Loading...
Tango & Cash (1989)

Tango & Cash (1989)

by Adrian Solomon, martie 31, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Andrei Konchalovsky
Distribuție: Sylvester Stallone, Kurt Russell, Jack Palance
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Un polițist model, Tango și un polițist mai sălbatic, Cash, ambii la fel de buni în zădărnicirea planurilor unui traficant de droguri, cad în capcana întinsă de acesta și devin prizonieri. Cei doi vor trebui să treacă peste diferențele care îi separă și să își unească forțele pentru a scăpa cu viață din închisoare și pentru a-și dovedi nevinovăția.

Rant: Pentru a spăla puțin gustul amar lăsat de Bloodshot, am decis să îmi aduc aminte de niște filme de acțiune pe care le consideram „ca lumea”, atunci când le-am văzut, iar unul de care îmi aduc aminte mereu cu drag era Tango and Cash. Revizionându-l îmi dau seama că multe lucruri prezentate nu ar mai fi în concordanță cu standardul la care s-a ajuns cu filmele de acțiune (mă refer la cele de calitate nu cele de duzină) dar că a rămas la fel de distractiv ca în ziua când l-am văzut pentru prima dată. Duetul dintre Stallone și Russell funcționează perfect cu toate că a fost unul improvizat în urma abandonului actorului vizat original pentru rolul lui Cash, Patrick Swayze (a ales să facă filmul Road House). din păcate această producție a fost una blestemată cu certuri nesfârșite între egouri mult prea mari, care mai mereu s-au lăsat cu concedieri și schimbări de personal, lucru care a afectat și calitatea finală a filmului. Dar, în opinia mea, Tango and Cash a rămas un film bun, la fel de distractiv, bun de (re)vizionat și de către generația actuală.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.