Loading...
The Dragon Prince (2018- )

The Dragon Prince (2018- )

by Adrian Solomon, octombrie 1, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Fantezie
Distribuție: Jack DeSena, Sasha Rojen, Paula Burrows
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 18
Durată episod: ~26 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.4

Despre: Într-o lume aflată în conflict continuu, doi prinți și o asasină elf se văd nevoiți să facă echipă atunci când descoperă un secret care ar putea pune capăt războiului și ar aduce pacea în regat.

Rant: Nu aș zice că beneficiază de cea mai originală premisă, dar The Dragon Prince este făcut cu multă inimă și se adresează în special audiențelor tinere. Personal nu sunt prea atras de alegerea grafică de renderizare 3D dar după un timp te vei obișnui cu ea și nu va mai supăra prea mult. Povestea este una clasică fantasy, cu un ținut minunat numit Xadia în care există magie, șase tipuri de magie mai precis. Oamenii dornici de cucerirea lui, inventează al șaptelea tip de magia, magia întunecată, cu ajutorul căruia mai că reușesc că cucerească întreg ținutul, până când un dragon împarte regatul în două, provocând o falie de foc în mijlocul regatului, falie care nu poate fi trecută. Timpul trece și niște asasini elfi sunt trimiși pentru a ucide familia regală, sperând astfel că în acest mod vor reuși să instaureze pacea. Doar că în timpul misiunii, cea mai tânără membră a echipei, Rayla, descoperă împreună cu țintele ei, prinții Callum și Ezran, un secret pentru care oamenii ar ucide pentru a-l ține bine ascuns, astfel că cei trei se văd nevoiți să devină fugari pentru a proteja acest secret și pentru a aduce pacea în ținut.

Din câte am înțeles, problema principală a primului sezon era că producătorii au impus un framerate scăzut animației, fapt ce făcea ca aceasta să pară în reluare, lucru remediat odată cu al doilea sezon. În fine, ținta principală a seriei este clar audiența tânără, dar sunt convinși că va găsi succes și cu cei mai mari, în special fanii animației și ai poveștilor fantasy.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.