Loading...
Green Eggs and Ham (2019- )

Green Eggs and Ham (2019- )

by Adrian Solomon, noiembrie 17, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Aventură
Distribuție: Michael Douglas, Adam DeVine, Keegan-Michael Key, Eddie Izzard, Jillian Bell, Diane Keaton, Jeffrey Wright, Ilana Glazer, Tracy Morgan, Daveed Diggs, John Turturro, Billy Eichner, Dee Bradley Baker
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 24 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.2

Despre: Sam-I-Am salvează un animal rar dintr-o grădină zoologică dar după o întâlnire fatidică cu inventatorul falit Guy-Am-I,reușește să îl atragă pe acesta într-o urmărire de-a lungul și latul țării, deoarece pe urmele lor se află colecționarul de animale Snerz și asociații săi.

Rant: Episoade vizionate la momentul scrierii articolului: 3.

Poveștile lui Dr. Seuss au reprezentat de-a lungul timpului un izvor nesecat de material numai bun de adaptat pentru filmele și serialele de animație, dar nu numai (să ne aducem aminte The Grinch cu Jim Carrey). Acestea au reprezentat o parte bună din copilăria multora, dar pentru noi, cei crescuți în blocul comunist, nu au reprezentat mai nimic până la filmul mai sus menționat, auzind doar în treacăt de ele. De aceea nu am înțeles vâlva făcută de apariția acestui serial, care este fantastic animat (principalul motiv pentru care l-am și încercat) dar dacă acesta a reușit să atragă nume precum Ellen de Generis pe post de producător, și Michael Douglas, Diane Keaton, John Turturro, Tracy Morgan, Jeffrey Wright (de Keegan-Michael Key nu mă mir pentru că apare aproape peste tot zilele astea) printre actorii care își împrumută vocea personajelor, înseamnă că avem de a face cu ceva special.

După o scurtă oprire pe pagina de Wikipedia a cărții Green Eggs and Ham (care e compusă din doar 50 de cuvinte), descopăr că respectiva este considerată de americani drept numărul 4 în cea mai bună carte adresată copiilor din toate timpurile.

Povestea este recondiționată (nici nu avea cum să fie altcumva pentru că tot ce se întâmplă în carte este că Sam-I-Am încearcă să îl convingă pe Guy-Am-I să mănâncă dubioasele ouă verzi cu șuncă, iar acesta îl refuză constant până ce le încearcă și observă că îi plac, o lecție mereu binevenită atât pentru copii cât și pentru adulți) și adusă la zi, completă cu personaje negative, multe personaje secundare, un interes romantic pentru Guy, o creatură bizară, urmăriri și cliff-hangers pentru fiecare final de episod. Totul este făcut cu deosebită atenție, de la dialogul spumos marca Dr. Seuss, la animația superbă. Se simte că este o muncă de dragoste și nu o tentativă disperată de cash-grab.

Mă bucur că am aflat de acest serial, care poate fi lejer urmărit de cei mici alături de părinți, atunci când doriți o doză de veselie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.