Loading...

The Equalizer 3 (2023)

by Adrian Solomon, septembrie 15, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Antoine Fuqua
Distribuție: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar, Remo Girone
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: În urma unui raid al unei vinării ilicite, terminat rău pentru el, Robert McCall se trezește în patul unui doctor dintr-un sătuleț din Sudul Italiai, de pe frumoasa coastă Amalfi. Recuperându-se, acesta începe să devină captivat de aceste locuri frumoase, iar când elemente nocive amenință să distrugă acest mic colț de rai, acesta intră în acțiune fără a clipi un ochi.

Rant: Mi se pare interesant că Denzel, cel care până la partea a doua a acestui film, declara că nu este interesat de continuări, apare pentru a treia oară în rolul lui McCall, un om bun la toate cu un set de abilități speciale, pe care le pune în slujba omului de rând, cu prețul propriei vieți. Mai bătrân și mai înțelept, atât Robert cât și Denzel ne arată că încă mai pot duce filme de acest gen în spate, agentul fiind făcut să pară ca stafia perfectă, care inspiră teroare, panică și groază în inimile celor pe care acesta și-a fixat ținta. Scenele de acțiune, rare cum sunt, sunt de o brutalitate relativ nouă dar mereu fascinantă pentru blockbusterele de acțiune Hollywoodiene. Și faptul că decorul este situat în Italia, face ca întregul produs să fie elevat. Dar povestea spusă este deosebit de previzibilă, și ajunge oarecum brusc la rezoluția finală, astfel încât la final aveam impresia că lipsea ceva. Cu toate astea, e un film perfect de o ieșire la cinema cu băieții, atât cât timp că plac filmele cu justițiari urbani.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.