Loading...

Unstoppable (aka. Seongnan hwangso) (2018)

by Adrian Solomon, iunie 23, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Kim Min-ho
Distribuție: Ma Dong-seok, Song Ji-hyo, Kim Sung-oh, Kim Min-jae, Park Ji-hwan, Bae Noo-ri
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Dong-chul este un comerciant de pește blând, dar care, din dorința de a-i oferi nevestei sale tot ce e mai bun, intră mereu în afaceri păguboase. În urma unei certe între cei doi, nevasta sa este răpită de un traficant de persoane care pusese ochii pe ea, care nu bănuiește ce fel de om este cu adevărat Dong-chul.

Rant: Unstoppable se încadrează cu ușurință în genul de filme tip Commando, John Wick sau chiar recent vizionatul Furie, în care oamenii răi îi răpesc protagonistului, care nu ar trebui înfuriat defel, o persoană dragă sau îi provoacă oarecare neplăceri. Acest film coreean preia această tipologie de scenariu și îl pune în poziție centrală pe Ma Dong-seok (cunoscut prin Train to Busan și mai recent Eternals) care excelează în a juca tipi duri și în același timp fragili. Prezentat la început drept o persoană blândă, om de familie, și luat la mișto de șmecherii cu care se întâlnește, el se schimbă complet în momentul răpirii dragostei sale, devenind un adevărat tanc uman care demolează tot ce îi iasă în cale. Și simplicitatea acestui lucru funcționează incredibil, oferind aproape 2 ore de adrenalină și voie bună.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.