Loading...
The Invention of Lying (2009)

The Invention of Lying (2009)

by Adrian Solomon, octombrie 10, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Dragoste
Regie: Ricky Gervais, Matthew Robinson
Distribuție: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill, Louis C.K., Rob Lowe, Tina Fey
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Mark Bellison trăiește într-o lume care nu cunoaște minciuna și unde toată lumea spune doar adevărul. El este un editor mediocru la un ziar dar își pierde slujba. Brusc acesta descoperă abilitatea de a minți, fapt ce îl face să devină unic în această lume perfectă.

Rant: Această comedie provenită din geniul lui Gervais, pune o întrebare simplă, ce ne-am face dacă am fi obligați sau am trăi într-o lume în care toată lumea este cu adevărul pe buze. Câte ar trebui să suferim și prin câte cazne ar trece cei cu respect de sine șifonat, care ar beneficia de o mică minciună albă din când în când. Astfel, premisa filmului este destul de intrigantă, mai ales odată ce protagonistul descoperă puterea aproape dumnezeiască de a minți.

Dar Ricky ține să fie și rol principal în film, iar deseori ai impresia că face notă discordantă față de restul distribuției, distribuția care conține nume mari ale scenei de comedie. Din păcate povestea nu progresează mai mult de stadiul interesant al premisei, trecând la o comedie romantică standard după un început bun. Cu toate astea, m-am amuzat destul de bine vizionând filmul, de aceea vi-l recomand și dvs.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.