Loading...
The Good Place (2016-2020)

The Good Place (2016-2020)

by Adrian Solomon, decembrie 8, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto, Ted Danson
Nr. sezoane: 4
Nr. Episoade: 53
Durată episod: ~22 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.2

Despre: Eleanor Shellstrop se trezește în viața de apoi și răsuflă ușurată atunci când află că a ajuns în Locul cel Bun (The Good Place). Dar lui Eleanor nu îi ia mult să realizeze că s-a produs o greșeală și că locul ei nu este acolo. Ea încearcă să se ascundă de arhitectul acestui loc, îngerul Michael, și servitoarea sa, omniscienta Janet. Vecinii ei, aparent perfecții Tahani și Jianyiu, și sufletul ei pereche Chidi, o vor ajuta să își dea seama că niciodată nu e prea târziu. Astfel, cu ajutorul lor, Eleanor devine determinată să renunțe la vechile ei obiceiuri și să se redescopere în viața de apoi.

Rant: Kristen Bell face un rol destul de bunicel aici cu toate că m-am bucurat mai mult de prezența lui Ted Danson, în rolul neuroticului înger arhitect Michael. Premisa este relativ interesantă, practic avem un loc perfect unde ajung sufletele care au făcut numai bine în viață. Aici apare Eleanor care a fost orice numai o sfântă în timpul vieții sale. Profitând de faptul că nimeni nu observă confuzia, ea încearcă să învețe să fie bună, pentru a se potrivi cu acest loc perfect. Doar că nu e singura intrusă, și surprizele continuă de la episod la episod cu toate că nu se depășește settingul de sit-com.

Dacă îți plac serialele Parks and Recreation și Booklyn Nine-Nine și în special brandul lor de umor, atunci The Good Place este un serial perfect pentru tine (este creat de același om).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.