Loading...
The LEGO Batman Movie (2017)

The LEGO Batman Movie (2017)

by Adrian Solomon, februarie 13, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Comedie
Regie: Chris McKay
Distribuție:
Will Arnett, Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: Batman este paznicul orașului Gotham. Toți locuitorii depind de el, toți infractorii se tem de el. Nu are rival, el este cel mai cel, și nu se teme să o spună asta în mod deschis, deseori în cântec. Are și o piesă personalizată de bătut criminalii. Doar că odată ce ajunge înapoi în peștera sa, peste el se așterne singurătatea. Mai râde la câte un film de dragoste, mai mâncă un homar, dar este singur și incapabil de a încerca să simtă altceva decât furie. Cele mai apropiate persoane din viața lui sunt Alfred, eternul majordom, și Bat-computerul, care sună suspect de mult ca Siri. Dar, după o turnură ciudată de evenimente, el acceptă să înfieze un orfan (fără să își dea seama) iar acest lucru îi va întoarce viața pe dos.

Rant: Dacă animațiile ce vor urma anul ăsta o să fie la fel de bune ca LEGO Batman, o să avem un an foarte bun din acest punct de vedere, asta unde mai pui că tocmai ne revenim după un an excelent în care am avut Moana, Zootopolis sau Kubo. Așadar, să o luăm ușor și pe îndelete.

LEGO Batman este un film amuzant cap coadă. Ritmul impus la început rareori este încetinit și îți este imposibil să te plictisești la el, având în vedere gama variate de poante pe care Will Arnett ni le servește cu o dibăcie diabolică. O mică parte a echipei din Arrested Development s-a reîntâlnit aici, prilej cu care salu debutul lui Mihael Cera în universul DC, în rolul orfanului Dick Grayson/Robin, sursă continuă de glume. Și când zic glume nu mă refer la bancuri ci la ironii aruncate atât produselor DC, nu odată Batman luând la mișto pe Superman, Suicide Squad și întreaga pleiadă de filme Batman apărute până acuma. Surpriza majoră pregătită de film este că, distribuția nu se oprește doar la personajele din universul lui Batman. Studiourile Warner Brothers, profitând de faptul că au acces la o groază de francize, au îngrămădit în film foarte multe personaje pe care vă las să le descoperiți în momentul vizionării filmului.

Un ultim cuvânt despre actorii care și-ai împrumutat vocea acestui film, pe lângă genialul și deja menționatul Will Arnett, îi mai avem pe Michael Cera în rol de Robin, Zach Galifianakis în rol de Joker (cu toate că face o treabă excelentă, îmi e greu să văd un Joker fără vocea lui Hamill), Rosario Dawson în rolul lui Barbara Gordon și Ralph Fiennes în rol de Alfred. Și ăștia sunt doar actorii principali. Distribuția mai include vocile următorilor: Héctor Elizondo (Commissioner James Gordon), Billy Dee Williams (Harvey Dent / Two-Face), Mariah Carey, Conan O’Brien, Zoë Kravitz, Kate Micucci, Riki Lindhome, Channing Tatum, Jonah Hill, Adam DeVine, Eddie Izzard, Seth Green, Jemaine Clement și Ellie Kemper în diferite roluri minore.

Singurul film cu care mă poate face să îl compar este Deadpool, chiar dacă nu are rating-R, si asta zice multe. Următorul film LEGO este LEGO Ninjago și, dacă până la LEGO Batman, nu prea eram interesat de această producție, după LEGO Batman, chiar dacă nu prea văd cum este posibil să îl depășească, abia aștept și acest film al cărui trailer a apărut recent și este destul de amuzant.

După o lună Ianuarie sub așteptări, iată că Februarie ne servește filme de calitate pe bandă rulantă, iar pe LEGO Batman vă recomand să nu îl ratați – musai!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.