Loading...

The Letter for the King (2020- )

by Adrian Solomon, martie 25, 2020

Recomandare – de evitat!

Gen: Fantezie, Aventură, Dramă
Distribuție: Amir Wilson, Ruby Ashbourne Serkis, Thaddea Graham, Gijs Blom
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 6
Durată episod: ~55 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 5.9

Despre: Tânărul Tiuri se vede nevoit să livreze un mesaj extrem de important regelui, lucru care îl pune în pericol atât pe el cât și pe puținii aliați de care se mai bucură după ce este numit trădător și urmărit de absolut toată lumea.

Rant: The Letter for the King este cel mai recent serial fantasy orientat către tinerii adulți produs de Netflix. Este un efort ambițios, cu locații superbe și efecte speciale decente, cu actori care încearcă (unii dintre ei) dar care este tras în jos de o poveste banală, care face uz intens de diverse scurtături ce seacă din dramatism, și a cărei climax este sub așteptări. Sfârșitul totuși lasă o mică portiță deschisă unei eventuale continuări.
P.S. Oare numa eu m-am săturat de sub-ploturile gay love introduse doar pentru a fi politically correct și all-inclusive, fără a avea nici o pertinență asupra poveștii?

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.