Loading...

The Little Things (2021)

by Adrian Solomon, februarie 11, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Neo-noir, Crime thriller
Regie: John Lee Hancock
Distribuție: Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto
Durată: 2 h. 08 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Ajutorul de șerif Joe Deacon este trimis în Los Angeles pentru a recupera o probă necesară în instrumentarea unui caz, dar ceea ce se anunța ca doar o scurtă călătorie de afaceri, devine o misiune personală pentru Joe, în momentul în care cărările i se întrepătrund cu cele ale unui tânăr detectiv care anchetează un caz de crime în serie.

Rant: Chiar nu am prea multe de spus despre film, poate și pentru că există un milion de filme și seriale despre crime și criminali și am cam văzut deja tot ce are acest gen de oferit. Cu toate astea, nu pot să neg ambiția filmului de a încerca să ne ofere o meditație asupra efectului pe care viața de polițist – detectiv omucideri, îl poate avea asupra acestora. Distribuția e unul din principalii factori pentru ar trebui să vă intereseze această producție, dar finalul oarecum dezamăgitor va lăsa pe mulți dezumflați. Are aerul unui Seven, minus intriga electrizantă care te ținea lipit de scaun, comparația nefiind deloc întâmplătoare dat fiind faptul că Denzel a refuzat rolul principal din acel film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.