Loading...

The Man from Toronto (2022)

by Adrian Solomon, iunie 27, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Patrick Hughes
Distribuție: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: Teddy este un tăntălău guraliv plin de idei păguboase. căutând un AirBnB unde să petreacă o seară romantică alături de nevasta sa, este confundat cu Omul din Toronto, un individ dur, specializat în tortură. Luând fără să vrea locul acestuia, el este forțat acum de toată lumea să continue să fie Omul din Toronto, chit că vrea sau nu.

Rant: Omul din Toronto este cel mai recent film propus de Netflix, o colaborare între Kevin Hart și Woody Harrelson. Din păcate este o afacere insipidă, care reciclează conținutul a mai multor stereotipuri de filme, și o face în cel mai previzibil și mai telefonat mod.

Teddy este un negru pe cât de mic pe atât de guraliv, care nu este în stare să facă bine nici cele mai de rutină chestii (cum să îți pierzi nevasta că nu ai schimbat tonerul de la imprimantă?) și are și doar idei manageriale de cea mai proastă calitate. Omul din Toronto este un alb chelios și taciturn, cu o poveste tragică drept motor și cu o pasiune pentru poeții americani ai secolului 19. Cei doi sunt confundați și acest simplu fapt te face să îți dai seama coeficientul de inteligență pe care oamenii îl au în acest univers alternativ. Și pentru că Omul din Toronto riscă să capete sentimente după colaborarea sa forțată cu neîndemânaticul Teddy, Managerul trimite o suită de alți „Oameni din”, pe urmele sale ce duce la niște scene de acțiune bine coregrafiate, cea mai albă bilă a filmului din punctul meu de vedere.

Este un film ce definește perfect lung-metrajele oferite de Netflix, mai multe rateuri decât hituri, dar noi ne-am obișnuit cu asta și pentru o seară alături cu prietenii, acceptăm și astfel de compromisuri, nu?

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.