Loading...

The Marksman (2021)

by Adrian Solomon, iunie 10, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Robert Lorenz
Distribuție: Liam Neeson, Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba, Teresa Ruiz
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Un văcar american a cărui fermă este în apropierea punctului de trecere spre Mexic, devine unica speranță a unui tânăr puști, pe urmele căruia se află niște asasini nemiloși ai unui cartel deosebit de periculos.

Rant: Vrei să faci un film generic? Rețeta e simplă: se ia un nume la alegere între Liam Neeson, Jason Statham sau Dwayne Johnson, personajul lor este musai un fost soldat, se aplică un scenariu scris în fugă care reciclează cu nesimțire atâtea clișee ale genului încât poți să prezici cu exactitate tot ce urmează să se întâmple, se amestecă bine și se servește rece. De data asta, Liam Neeson a tras lozul cel mare, și iată-l într-unul dintre cele mai insipide thrillere de acțiune din ultimii ani – The Marksman. Nu-i chiar de evitat pentru că există ceva urme de viață în scenariu și acting, dar mă irită când scenariul decide că suntem proști (adică tipul este efectiv rupt de lume, nu are un mobil tocmai din acest motiv, dar are bani pe card pe care îl folosește doar pentru a putea fi urmărit de mexicani).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.