Loading...
The Mummy (1999)

The Mummy (1999)

by Adrian Solomon, mai 12, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Aventură
Regie: Stephen Sommers
Distribuție:
Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Jonathan Hyde, Kevin J. O’Connor
Durată: 2 h. 04 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: O mumie străveche, a unui vrăjitor extrem de puternic, este readusă la viață de niște vânători de comori neatenți, iar rolul de salvatori ai lumii revine lui Rick O’Connell, un aventurier american șarmant, însoțit de frumoasa exploratoare Evelyn Carnahan și de fratele acesteia.

Rant: The Mummy a fost răspunsul anilor 90 la filmele de aventură gen Indiana Jones. Țin minte că am văzut filmul la Cluj prima dată, mergând complet neinformat despre ce urma să văd, dar fiind dat complet pe spate de ce am vizionat. Efectele speciale erau bune pentru vremea aceea, ba chiar cred că au îmbătrânit la limita acceptabilului. Acțiunea era la tot pasul și umorul la el acasă, ajutat de un Brendan Fraser la maximul condiției sale fizice dar și actoricești, și de o Rachel Weisz cu care aș îndrăzni să zic că a avut un chemistry excepțional. Și restul distribuției și-a făcut treaba excepțional, rezultând astfel un clasic al filmelor de aventură, care oricând poate fi situat alături de monștrii sacri precum Indiana Jones, Romancing the Stone sau Sahara.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.