Loading...

The Out-Laws (2023)

by Adrian Solomon, iulie 7, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Tyler Spindel
Distribuție: Adam DeVine, Nina Dobrev, Ellen Barkin, Pierce Brosnan
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Owen Browning este un manager de bancă cinstit, onest și foarte naiv. În ajunul căsătoriei sale cu iubirea vieții lui, banca sa este jefuită de doi hoți notorii, Bandiții Fantomă. Problema este că Owen este convins că aceștia sunt viitorii săi socri, și încearcă să dovedească acest lucru logodnicei sale.

Rant: The Out-Laws este cea mai recentă comedie aterizată pe Netflix și produsă de Happy Madison, compania lui Adam Sandler (creditat drept producător). Așa că să nu vă fie mare mirarea când vă zic că și calitatea filmului este la nivelul celorlalte producții Happy Madison făcute pentru Netflix și anume probabil o să placă audienței vizate, cu toate că dacă nu vă împăcați cu un umor de doi bani, ați putea să căutați altceva de vizionat.

Pentru mine, Adam DeVine este lucrul pe care îl găsesc cel mai deranjant în filmele în care apare, așa că pe cât posibil încerc să le evit. Energia maniacală a acestuia de labrador care personifică un om-copil, tinde să mă irite, în ciuda eforturilor pe care bănuiesc că, acesta le depune. Unde o mai pui și pe Laren Lapkus, care are întreaga gamă comedică a unui vierme iradiat, și ai un tablou de bufet suedez cu glume expirate, din care ești obligat să le încerci pe toate. Deseori am impresia că filmul nu are un scenariu anume ci efectiv au fost lăsate camerele pornite și actorilor li s-a zis să se scălămbăiască, poate, poate le-o ieși ceva.

Pe alocuri însă le mai nimerește câte o poantă, poate atunci când Pierce Brosnan vorbește de al cincelea Bond ca agentul său favorit, dar pentru că am avut zero așteptări, nu mă declar dezamăgit de film, un film perfect de vizionat pe viteza 1.5.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.