Loading...

The Seven Deadly Sins (aka. Nanatsu no Taizai) (2014- )

by Adrian Solomon, iunie 13, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Aventură, Fantezie
Studio: A-1 Pictures
Nr. sezoane: 4
Nr. Episoade: 100
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.85

Despre: Acțiunea serialului se desfășoară în regatul Britannia, o versiune fantastică a Europei din Evul Mediu. Pe vremuri o forță de elită, The Seven Deadly Sins reprezentau cei mai puternici luptători ai regatului, dar actualmente aceștia au dispărut, ca urmare a unei presupuse tentative de uzurpare a puterii, tentativă dejucată de ordinul Holy Knights. Doar că aceștia din urmă pun mâna pe putere și încep o domnie tiranică, asuprind populația. A treia prințesă a familiei regale, Elizabeth, reușește să fugă din castel și pornește în căutarea celor șapte războinici, convinsă că aceștia reprezintă soluția salvării regatului.

Rant: Serialul este destul de acaparant, cu toate că nu vine cu nimic adevărat nou. Nu avem un sentiment de progresie adevărat, deoarece toate personajele sunt deja extrem de puternice iar Elizabeth este destul de slab conturată, fiind deseori pe post de gaguri ieftine datorită perversității lui Melodias, perversitate deranjantă uneori, care pentru unii poate transcende scurtul ha-ha vizat.

Sezonul doi este și mai plin de lupte spectaculoase și explorează mai adânc folclorul și mitologia acestui univers.

Arta și anume stilul în care sunt desenați Melodias și majoritatea personajelor feminine, amintește puternic de maestrul Akira Toryiama. Animația este destul de fluidă, scenele de acțiune fiind foarte intense și kinetice. Soundtrackul este unul de excepție, fiind și unul dintre elementele care m-a făcut să investesc timp în el.

Seria are păcatele sale, altele decât cele din titlu, cu toate astea este destul de relaxantă și un mod bun da a-ți petrece timpul.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.