Loading...
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (aka. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka) (2015- )

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (aka. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka) (2015- )

by Adrian Solomon, martie 4, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Acțiune, Isekai, Fantasy
Studio: J. C. Staff
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 37
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: S1 – 7.63 / S2 – 7.24 / S3 – 7.48

Despre: Zeii s-au coborât pe Pământ și au decis să nu își folosească puterile pentru a influența destinele oamenilor. În schimb aceștia își întemeiază propriile Familii pe care le trimit să exploreze misteriosul Dungeon, apărut în centrul orașului Orario. Bell Cranel este un băiat sensibil și naiv, care s-a alăturat zeiței singuratice Hestia, fiind și singurul membru al familiei ei. Datorită personalității sale interesante dar și a unei abilități unice, al atrage în jurul său tot mai mulți prieteni și ochi curioși, în special ai altor zei care doresc să îl aibă în propriile lor familii. Dar viața dinăuntrul și din afara Dungeon-ului nu este deloc simplă și moartea și trădarea îl pândesc pe eroul nostru la toți pașii.

Rant: Un alt anime harem-isekai cu toate că partea de isekai am putea să admitem că este doar fantasy, cu un titlu complet înșelător care te duce cu gândul la o complet altă tematică. DanMachi este o comedie pe alocuri dar care deseori parcă se ia în serios, și care devine repetitivă după primul sezon. Practic, avem mereu aceeași poveste cu ușoare variațiuni, Bell devine tot mai puternic, dă de câte o fată aflată în necaz, sare să o salveze în ciuda tuturor sfaturilor celor din jur care îi sugerează să stea pe fundul său, reușește să salveze fata și ziua și să progreseze ca un erou. Panoplia de personaje secundare este însă destul de interesantă, de la zeii băgăreți până la membrii familiilor lor, toți concurând pentru a avea cel mai bun statut în oraș, însă existând și mult loc pentru a se forma prietenii sau alianțe. În ciuda faptului că este ușor repetitiv, DanMachi are un ceva care te prinde și te face să vrei să mergi mai departe cu povestea. E un anime decent pe care nici nu mi-am dat seama că l-am terminat, nemairămânându-mi altceva de făcut decât să urmăresc filmul, OVA-urile și să aștept sezonul următor.

1 Comment


    • Lucian
      Replay Cancel Replay
    • martie 7, 2021

    Exista si un Managa si un Light Novel asociat. Si mai este si povestea din punctul de vedere al lui Ais (Sword Oratoria) Unul din titlurile mele preferate :)

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.