Loading...

The Social Network (2010)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Biografic, Dramă
Regie: David Fincher
Distribuție: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Armie Hammer, Max Minghella
Durată: 2 h.
Rating IMDB: 7.7

Despre: Filmul prezintă nașterea siteului de socializare Facebook, dar și multiplele jocuri de culise, procese și trădări la care au apelat creatorii acestuia pentru a revendica posesia acestei platforme.

Rant: Unele dintre acele filme ce beneficiază de toate condițiile unei furtuni perfecte (Fincher la pupitrul regizoral, Sorkin scenarist și un Jesse Eisenberg în zi de grație) The Social Network nu a dezamăgit și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune filme ale anului 2010, cu toate că persoanele reale prezentate pe peliculă, au cam strâmbat din nas și au numit totul doar o exagerare romanțată tipică Hollywoodului. Coloana sonoră de excepție completează o gamă impresionantă de prestații actoricești de top (cum altcumva când îl au pe Sorkin responsabil de replici), făcând din The Social Network un film de excepție care trebuie vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.